Tel. 52 70 02 16 / [email protected] / 09:00 - 18:00

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken slags garantier har du?
Vi giver 12 års garanti på materialet i solfangerne og hele 25 års garanti på, at panelerne ikke mister mere end 20% i effektivitet om 25 år.


Installerer du solpaneler?
Nej, vi er materialeleverandør og vi hverken designer eller installerer solpaneler. Til gengæld hjælper vi dig gratis med at beregne materialeforbrug i form af både paneler og montagemateriale.

Hvordan kan jeg betale i netbutikken?
Du kan betale sikkert i butikken med kort, faktura via Nets eller Paypal.


Kan jeg hente mine varer på dit lager?
Ja, hvis du bestiller en tid hos os, kan du afhente dine varer gratis på vores afhentningslager på Gjutaregatan i Halmstad i Sverige.

Hvor store er solpanelerne?
Et flertal af panelerne på markedet er lavet af 60 celler eller 72 celler. Paneler med 60 celler er 1,6 kvadratmeter og paneler med 72 celler er 2 kvadratmeter. De 72 celle paneler har ofte en højere ydelse, dog er der ikke den store forskel i prisen pr. kWh.

Hvordan fungerer Rikta-listen, hvilket forenkler forhåndsmeddelelse til installation af invertere?
Alle vores Growatt-invertere er inkluderet i Vattenfalls get the right-liste, som er en samling af invertere, der opfylder alle de krav, som netværksudbyderen eventuelt kan stille, og som forenkler og forkorter din notifikation om dit anlæg. Link til mere information. Link til listen.


Hvor lang er leveringstiden?
Vores sædvanlige leveringstid er mellem 3-4 hverdage. OPMÆRKSOMHED! Ordrer afgivet i weekenden vil tidligst blive afsendt mandag den følgende uge. Hele vores forretningskoncept bygger netop på hurtige leveringer, da branchen generelt er dårlige til dette. Står en vare opført som "på lager", sender vi den normalt med det samme. Vores hovedlager ligger også i Rotterdam, så vi kan hurtigt få genopfyldning, hvis noget løber tør.

Kan jeg tilføje/fjerne produkter fra min ordre?
Ønsker du at ændre din ordre, skal du kontakte os på telefon 52 70 02 16 eller mail [email protected]

Hvad er forsendelsesomkostningerne?
Enkelte paneler kan kun købes og afhentes på vores afhentningslager. 5 paneler koster 899 SEK at sende og en hel palle med 36 paneler koster 1299 SEK. Et batteri koster 660 SEK at sende.

Kan jeg bestille uden for Sverige?
Du kan bestille solpaneler eller andre produkter hos os i hele Europa, men i så fald skal du kontakte os først. Enten på telefon 52 70 02 16 eller mail [email protected]