Tel. 52 70 02 16 / [email protected] / 09:00 - 18:00

Om os


Velkommen til os. Vi, der driver Panelkongen, hedder Fredrik og Stefan. To ganske almindelige fyre fra den svenske vestkyst, der i løbet af vinteren 2021 blev trætte af de høje elpriser. I forbindelse hermed begyndte vi at se på alternativer. Drømmen om et off grid-liv voksede med os. Forestil dig taget fyldt med stilfulde paneler, batterier i udhuset og en Tesla, der står og hygger sig fuldt opladet udvendigt. Mange af jer genkender sikkert jer selv i den idé.

Da vi begyndte at se os om efter solpaneler, invertere, batterier og tilbehør, slog det os ret hurtigt, at priserne var høje, der var næsten ingen gennemsigtighed i branchen. Og tilbagebetalingen ville være et halvt liv. Det kan ikke være rigtigt, tænkte vi og begyndte at lede efter alternativer. Derudover var de fleste solpaneler ret grimme

Det var da, vi indså, at vi faktisk indirekte havde kontakter i solpanelverdenen gennem Fredriks far, som arbejdede i byggesektoren i Europa hele sit liv. Så vi fik ret hurtigt etableret kontakt til en solcelleproducent, der havde lagre i Europa, hvilket er vigtigt for hurtige leveringer, og som også havde al CE-dokumentation i orden.

Efter at have prøvet og fejlet at have installeret to solcelleanlæg i vores eget hus og testet dem grundigt, besluttede vi at prøve, om flere ville være interesseret i solpaneler til en bedre pris med en hurtigere tilbagebetalingstid og også paneler, der er pænere at se på .

Resultatet af alt dette er Panelkungen.se. Håber du vil finde vores priser og produkter attraktive.

I slutningen af 2022 besluttede vi endelig også at tilbyde vores produkter til danske kunder. Dette viste sig hurtigt at være en vellykket beslutning, og hver dag sender vi paller med paneler til vores brødre og søstre i Vesten.


Stefan og Fredrik